Friday, February 5, 2010

SKETSA: CAN I F***K YOU TODAY ? WHAT?

Kriiiuk! Bunyi kedengaran apabila pintu bilik kondominium no. 11-5-1 di buka. Kelihatan seorang pemuda berkulit cerah sedang memegang dokumen masuk ke bilik kondo tersebut. Pergerakannya nampak tergesa-gesa, mungkin kerana sampai lewat dari sepatutnya. Dalam bilik kondo itu kelihatan seorang lelaki yang berusia lebih separuh abad sedang duduk di meja makan. Lelaki tua tersebut terus menoleh ke arah pemuda itu apabila mendengarkan pintu kondo tersebut di buka.

HAH DAH SAMPAI PUN! CEPAT! MARI DUDUK DEPAN NI! BANYAK PERKARA NAK “BUAT” HARI INI! Getus lelaki tua tersebut. Mendengar getusan lelaki tua yang lebih separuh abad usianya itu, pemuda itu terus bergegas dan duduk di hadapan lelaki tua tersebut. Dengan segera dokumen yang dibawanya di berikan kepada lelaki tua tersebut.

Lelaki tua tersebut melihat dokumen yang dibawa oleh pemuda tersebut satu-persatu. Sesekali lelaki tua itu bertanya sesuatu kepada pemuda tersebut. Pemuda tersebut cuba menjawab setiap persoalan yang diajukan oleh lelaki tua tersebut sebaik mungkin.

Tiba-tiba lelaki tua tersebut meletakkan dokumen-dokumen yang diperiksanya tadi di atas meja. Dia terus merenung pemuda tersebut sambil bulu keningnya terangkat-angkat. Kelihatan dada lelaki tua tersebut berombak-ombak seraya merenung pemuda di depannya. Lagaknya seakan-akan seekor kucing jantan yang sedang merenyam.

“ CAN I FUCK YOU TODAY? Tanya lelaki tua itu terus kepada pemuda tersebut. Bagaikan terkena air panas pemuda tersebut terus tersentak. Dalam hatinya penuh persoalan bagaimana mahu menjawab soalan lelaki tua yang lagaknya seakan kucing merenyam ini. Orang yang selama ini dianggap sebagai Bos. Orang yang selama ini jua yang memberikannya gaji yang banyak walaupun dirinya tiada kelulusan Universiti.

Dato Seri, Saya tak mahu! Jawab pemuda tersebut. Mendengar jawapan pemuda tersebut, lelaki tua itu terus melenting dan dengan lantang menyergah pemuda tersebut, “WHAT?”

Terkedu pemuda tersebut apabila di sergah oleh lelaki tua tersebut. Ketakutan dan rasa panik dengan segera menyelubungi diriya.

KAU MASUK DALAM BILIK MASTER BEDROOM ! Di sebabkan rasa ketakutan pemuda tersebut memasuki bilik utama kondo tersebut.

Lelaki tua tersebut bingkas bangun dari kerusi meja makan dan menuruti pemuda tersebut masuk ke bilik tidur utama. Apabila di dalam bilik, lelaki tua dengan segera menutup langsir bilik dan menutup lampu bilik.Gelap samar keadaan dalam bilik itu jadinya!

PI BASUH PONGGONG HANG DALAM BILIK AIR NU! Kata lelaki tua tersebut. seolah-olah dia tahu pemuda tersebut telah terkucil dalam seluar akibat di sergah tadi.Akibat takutkan lelaki tua itu, pemuda tersebut mengikut tanpa membantah.

Setelah membilas punggungnya dengan air, pemuda itu keluar dari bilik air dengan hanya bertuala. Dalam samar-samar kelihatan lelaki tua tersebut yang hanya bertuala memanggil pemuda tersebut datang ke arahnya. Sebaik sahaja pemuda tersebut tiba dekat dengannya,lelaki tua itu terus merangkul dan memeluk pemuda yang sedang dalam ketakutan tersebut dengan penuh nafsu. Jelas pemuda tersebut tidak dapat menolak serakah nafsu binatang lelaki tua tersebut………

“MY LORD! AT THIS JUNCTURE I REQUEST THIS TO BE HEARD IN CAMERA”, Tiba-tiba kedengaran suara seorang Benggali tua dari belakang sekaligus memutuskan lamunan ghairah (potong stim) pemerhati-pemerhati yang ada dalam galeri Mahkamah…..

Bersambung……..Sketsa ini dibintangi oleh:-


Sebagai pemuda yang terkucil......Sebagai lelaki lebih separuh abad yang berselera songsang......

Sebagai Benggali tua pemotong stim


P/S
Sketsa ini ditujukan khas kepada semua pemimpin dan penyokong PKR termasuklah Puan Nurul Izzah bersama ucapan CAN I F**K YOU TODAY? WHAT?

3 comments:

Anonymous said...

anwar dah mcm cacing kepanasan dah nampak gaya beb.ALLAH MAHA KAYA DAN ADIL. kebenaran pasti akan datang bila sampai masanya.

ujang said...

anwar dah sejuk mengigil jang

Anonymous said...

Na'uzubillahi min zalik..

Berdosa besar memfitnah!!